KreuStil Jetese

Pas shumë vitesh, Britney Spears mirëpret në shtëpi nënën e saj!

Pas shumë vitesh, Britney Spears mirëpret në shtëpi

Nëna e Britney Spears, Lynne Spears, ka bërë së fundmi një vizitë në Los Angelos për të takuar vajzën e saj. Lynne mbërriti në aeroportin e LAX-it përpara se të shkonte në shtëpinë e menaxherit të Britney-t dhe prej andej, ajo shkoi në shtëpinë e Britney-t. Vizita zgjati rreth 30 minuta dhe i pranishëm ishte edhe bashkëshorti i Britney, Sam Asghari.

Sipas burimeve të TMZ, marrëdhënia mes nënës dhe vajzës ka ardhur duke u përmirësuar kohët e fundit. Ata kanë nisur komunikimin me mesazhe dhe telefonata, dhe kjo vizitë shënon një hap të rëndësishëm përpara në rindërtimin e lidhjes së tyre.Në fund të vitit 2022, Britney kontaktoi publikisht me Lynne, duke shprehur dëshirën për të pirë kafe dhe për të diskutuar çështjet e tyre.

Megjithatë, vetëm dy muaj më parë, Britney sulmoi nënën e saj, duke shprehur zemërim dhe pakënaqësi. Pavarësisht nga e kaluara e trazuar, Lynne i ka shprehur dashurinë dhe përkushtimin e saj, duke kërkuar falje për dhimbjen që Britney ka duruar dhe ka pohuar se nuk do t’i kthejë kurrë shpinën. Historia e konflikteve dhe marrëdhënieve të tensionuara mes të dyve është dokumentuar publikisht gjatë viteve.

Megjithatë, kjo vizitë e fundit nënkupton një pikë kthese të mundshme në marrëdhënien e tyre. Britney ishte në dijeni të vizitës së nënës së saj dhe e mirëpriti atë në shtëpinë e saj, duke treguar një gatishmëri për të rregulluar lidhjen e tyre. Të dyja palët duken të përkushtuara për t’u pajtuar edhe pse rruga drejt rindërtimit të besimit mund të jetë ende e gjatë, por ky ribashkim ofron shpresë për një lidhje të re midis Britney Spears dhe nënës së saj, Lynne Spears.

Tags:

Home bordo

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF