KreuArt

“Mes jush jetoj”, një libër me poezi të Jorgo Papingjit!

“Mes jush jetoj”, një libër me poezi të Jorgo

Libri me poezi të zgjedhura nga poeti dhe tekstshkruesi i mirënjohur Jorgo Papingji, përgatitur nga Ilir Çumani, tashmë është botuar dhe të gjithë kanë mundësinë ta bëjnë pjesë të bibliotekës së tyre.

Libri “Mes jush jetoj”, i cili vjen vetëm dy muaj pasi i madhi Jorgo Papingji u nda nga jeta, është një përmbledhje me krijimtarinë më të spikatur të poetit dhe autorit të shumë këngëve të interpretuara për 50 vite me radhë.

“Mes jush jetoj”, një libër me poezi të Jorgo

Në promovimin e organizuar për librin “Mes jush jetoj” këtë të hënë morën pjesë artistë, kolegë, bashkëpunëtorë e familjarë, me të cilët Papingji ndau rrugëtimin e tij jetësor.

Jorgo Papingji u nda nga jeta pas një sëmundjeje të rëndë, duke lënë pas një krijimtari të pasur e vyer në poezi e tekste këngësh.

“Mes jush jetoj”, një libër me poezi të Jorgo

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF