KreuCelebrity

E ngacmojnë se nuk “di të lexojë”, zbulohet problemi shëndetësor që kanë dy vëllezërit Veshaj!

E ngacmojnë se nuk “di të lexojë”, zbulohet problemi

Banori i BBVA Romeo Veshaj shpesh herë është kritikuar nga banorët e tjerë për faktin që nuk dinte të lexonte mirë. Duket se ai vete e ka zbuluar arsyen e kësaj.

E ngacmojnë se nuk “di të lexojë”, zbulohet problemi

Në një episod të emisionit “Më lër të flas”, Romeo, ka ndarë një pjesë të ndjeshme të historisë së tij personale. Romeo, së bashku me vëllain e tij Donaldin, ka rrëfyer një ngjarje të rëndësishme nga fëmijëria e tyre, e cila ka lënë gjurmë të thella në jetën e tyre, sic thote telegrafi. Në atë kohë, një granatë ishte hedhur pranë shtëpisë së tyre, duke krijuar një moment të vështirë dhe traumatik për ta.

E ngacmojnë se nuk “di të lexojë”, zbulohet problemi

Për më tepër, sipas rrëfimit të Romeos, ata kaluan në temperaturë të lartë si pasojë e shpërthimit, një fakt që më vonë u manifestua me probleme në shikim. Kjo sfidë në fëmijërinë e tyre ka ndikuar në aftësinë e tij për t’u përballur me sfidat e mëtejshme të jetës, përfshirë leximin. 

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF