KreuCelebrity

Fedez sapo hodhi një kunj për motrën e Chiaras!

Fedez sapo hodhi një kunj për motrën e Chiaras!

Fedez së fundmi është përballur  me disa kritika për diferencën në moshë me të dashurën e tij të re, modelen franceze Garance Authie.

Fedez gjatë një podcast me GrenBaud, Fedez reagoi ndaj kritikave me të cilat është përballur për diferencën në moshë me të dashurën e tij të re, modelen franceze Garance Authie.

Fedez tha se ka një gjë që e bën atë të qeshë shumë, duke theksuar, “Por si ka mundësi, nëse një vajzë del me një djalë më të vogël dhe bën një tortë me fjalët ‘sa cool është i dashuri im dhjetë vjet më i ri’ mbi të është okay? Dhe nëse një burrë e bën atë, është e tmerrshme?”.

Fedez sapo hodhi një kunj për motrën e Chiaras!

Kjo referencë është marrë qartësisht për motrën e Chiara, Valentina Ferragni, e cila me rastin e ditëlindjes së saj festoi me një tortë mbi të cilën ishte shkruar,

 “31, por unë ende po tërheq 2000”, pasi aktualisht është në një lidhje me një djalë më të vogël se ajo, modelin Matteo Napoletano.

 

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF