KreuStil Jetese

Shijo shiun nën umbrellë

Përpos tendencave, në thelb, një umbrellë është i vetmi aksesor i cili ju duhet patjetër gjatë Vjeshtës. Ndaj, kur të zgjidhni një transparant John Lewis me motive dhe harqe që ju mbulojnë supet është ideal sepse përveçse nuk do të lageni, do të shijoni qiellin dhe do të ndiheni IN. Duke imituar strukturën e një kupole klasike, dizenjuesi i kësaj çadre ka arritur të krijojë një version i cili është thuajse i përsosur për nga forma. E të mendosh që e gjithë struktura bazohet në dy elemente thuajse ekstreme me njëra-tjetrën: çadra është e ndërtuar me strukturë çeliku, përsa i takon gjithë kornizës mbajtëse dhe material PVC për të lejuar transparencën në maksimum.

Tags:

Home bordo

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF