KreuStil Jetese

Fushatat më të bukura Calvin Klein në vitet ’80-‘90

Bruce Weber, Herb Ritts, Steven Meisel…

Këta janë majat e fotografisë në botë që kanë ndërtuar mitin Calvin, nëpërmjet fushatave publicitare me sensualitet të ekzagjeruar që vë në skenë modelët dhe modelet më të mëdhenj të historisë.

Në galerinë tonë të fotove do të keni një rikthim të historisë me imazhe fantastike.

Tags:

Home bordo

Bordo
Gusht - No.61

SHKARKO VERSIONIN PDF