KreuCelebrity

Mbaroi muaji i mjaltit, nisën hallet për Orindën!

Këngëtarja Orinda Huta, tashme një nuse e re e sapomartuar, na ka treguar se është edhe një amvisë mjaft e mirë! Ajo na ka lënë të kuptojmë se është mjaft e kujdesshme edhe për punët e shtëpisë, përmes postimeve të fundit.

“Dhe në fund të ditës, hallin e kemi njësoj.. Si ta patrojmë sobën?”, shkruan këngëtarja në foton e një furre të hapur. Por, ka edhe më, halli numër dy! “Çfarë do të bëjmë nesër për drekë?”

Edhe pse Orinda me siguri ka përdorur nota humori në këtë postim, të gjitha amvisat e gjejnë ndopak veten kështu në përditshmëri, apo jo?

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF