KreuBusull

Trendi më i ri në Instagram që po ‘pushton’ botën, por s’mendojmë që VIP-at tanë që do guxonin

Transforimimi në 10 sekonda është trendi më i ri në Instagram ku vajzat vendosin foton e tyre “para” dhe “pas”. Diferenca në kohë mes fotove është vetëm 10 sekonda, por shumë prej jush me shumë të drejtë mund të mendoni kur të shihni fotot se bëhet fjalë për disa muaj.

Disa prej tyre janë me të vërtetë motivuese. Këtë e themi pasi nëse do të vini re me vëmendje fotot do të kuptoni që edhe një trup ideal mund të duket i tmerrshëm nga një kënd i keq…dhe anasjelltas.

Kështu nëse nuk iu pëlqen trupi juaj, mos u shqetësoni, është thjesht këndi i gabuar i fotos.

Bordo
Gusht - No.61

SHKARKO VERSIONIN PDF