KreuFashion

Na ishte një herë një kohë, kur fotot ishin ‘bio’ dhe më të bukura se në epokën e instagramit!

Na ishte një herë një kohë që filtrat nuk njiheshin, as programet me modifikime fotosh, as photoshop apo çdo lloj mënyre tjetër për t’u dukur ‘perfekte’.

Na ishtë një herë një kohë kur o kishe fizik të përkryer, ose jo! Ndaj në një fotografi të shkrehur asokohe, maksimumi i ‘editimit’ që dikush mund të bënte, ishte të thithte pak barkun, në mënyrë që të ngjante pak më i sheshtë.

Më poshtë do t’ju njohim me 22 foto ‘bio’ të cilat janë shkrepur disa dekada më parë, por që të gjithë biem dakord se foto të tilla konkurojnë bindshëm pozat e ditëve të sotme të epokës së  instagramit.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF