KreuKuzhine

FINDUS, dreka dhe darka ju vjen me një telefonatë nga më të mirët!

Tre vafte dhe dy zemra, mund të kthehen në një rutinë të lodhshme këto ditë, ku përsos stresit të izolimit, i shtohen dhe detyrat me fëmijët (shkolla online) ndaj BORDO ju këshillon ushqime të gatshme nga më të mirët dhe që tani mund t’u vijë tek dera me një telefonatë.

Për t’iu përgjigjur nevojave të kësaj situate aspak të zakontë kompania Albanian Distribution & Develpemnt (ADD), ka vendosur shërbimin taksi për disa nga produktet e saj më të kërkuar.

E njohur për cilësinë sot ju propozojmë Findus, një markë franzeze (krijuar ne vitin 1962) e përkushtuar ndaj konsumatorëve.

Ushqimet e sjella nga kjo markë importohen të gjitha nga Franca. Për 15 vjet, Findus ka një përkushtim shumë të madh ndaj ushqimeve, duke suportuar konsumatorët për të patur një dietë ushqimore të balancuar. Produktet e kësaj marke nuk kanë konservant, nuk kanë ngjyrosje dhe nuk kanë vaj palme.

Duke filluar nga patatet e ngrira, bizelet, lazanja Bolognaise, patate furre, kotolete peshku, pule, Bastoncini ju mberrijne ne shtepi me nje telefonate. Kontaktoni ne numrin: 068 60 00 501, dhe ne faqen e Instagramit Findus Albania dhe dreka apo darka eshte tek dera juaj!


Me ushqimet e ngrira, Findus përcjell vlerat e optimizmit, freskisë dhe shoqëron konsumatorët ditë cdo ditë. Findus jeton me konsumatorin kënaqësinë e të qënit së bashku, kënaqësinë e të ushqyerit mirë dhe shëndetshëm si dhe është i pranishëm kur ata ndajnë momente të bukura me njëri-tjetrin. Receta të freskëta dhe të shijshme, të cilat i japin kënaqësi të gjithë familjes.


Fatmirësisht, Findus ofron shumllojshmërine e ushqimeve të tij për të mundësuar lëvizje fleksibël, me energji dhe besim. Jep inspirim cdo ditë duke ofruar mundësinë e zgjedhjes së varianteve të shumta: një gamë e gjerë e ushqimeve të shijshme dhe të freskëta të cilat përmirësojnë humorin, dëshirat dhe momentet e konsumatorëve.

Findus është përqëndruar gjithmonë në nevojat e konsumatorëve, në mënyrë që të arrijë ta bëjë jetën e tyre sa më të lehtë. Për ti plotësuar ato në mënyrën më të mirë, Findus sjell gjithmonë receta të reja, paketime të reja dhe metoda të reja të gatimeve. Në 2015 janë sjellë 50 produkte të reja nga Findus në Francë, të cilat garantojnë shije dhe prakticiteti është prioritet i kësaj marke.
Findus sjell receta me përbërës të mirë dhe cilësor, për të kënaqur të gjithë familjen.


Findus i kushton vëmendje të vecantë shijes së produkteve, duke zgjedhur gjithmonë me kujdes përbërësit më të mirë për recetat e tij. Ndaj, këto produkte mund të shijohen pa u shqetësuar për cilësinë, pasi cilësia është parimi themelor i Findus, duke u siguruar që asnjëherë mos të zhgënjejë konsumatorët e tij.

Bordo No.65
Dhjetor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF