KreuKuzhine

KONKURS/ Shqipëria kulinare; një gare e re kushtuar gastronomisë!

#Shqipëriakulinare

Kjo verë 100 % shqiptare do të jetë e dedikuar edhe tek fotografia, ndaj të gjithë ata që e kanë gjithmonë gati telefonin për të fiksuar çdo imazh që ndjell kërshërinë e tyre duhet të bëhen patjetër pjesë e këtij konkursi. Mundi do t’ju shpërblehet si rrallë më parë…

Pasi pamë Shqipërinë turistike me #shqiperiangashtëpia do të sjellim një tjetër konkurs! #shqiperiakulinare. Konkurs, që ka si synim të na tregojë një tjetër anë të rëndësishme të turizmit, atë gastronomike! Kuzhina shqiptare nga Veriu në Jug do të vijë përmes fotove tuaja si dëshmia më e mirë e pjatave tradicionale dhe moderne!

Në këtë garë na janë bashkuar disa nga restorantet më të mira në vend, që do të shpërblejnë fituesit.

Si të bëhesh pjesë?!
1 – Dërgo një foto të një pjate në Instadirect
2 – Trego emrin e restorantit, bujtinës, fermës ku është bërë fotoja
3 – Konkursi mbyllet ne 27 korrik ora 12:00\

Fituesit:
13 fotot me më shumë like do të fitojnë drekë ose darkë çift në restorantet:

1. @yamatotirana (Tirane)
2. @marchesigourmet (Petrele)
3. @agroturizem.gjepali (Shijak)
4. @tartufshop (Tirane)
5. @fly.restaurant.durres (Durres)
6. #Garibaldi Steakhouse (Bllok-Tirane)
7. @hotel_vala Vala Hotel Restorant RoofTop (Durres)
8. @nazar_beach (Palase)
9. @insifa_beach (Gjiri i Lalsit)
10. Agro Zerja Diber – 1 nate plus turin ne ferme mengjes dhe dreke per dy persona. @agro_zerja (Dibër)
11. @ulliri_tirana (TEG -Tirane)
12. Peti Bakery – ofron 1 Gift Card ne vlere 10 000 leke te reja per t’u shpenzuar ne nje nga dyqanet @peti_bakery (Tirane)
13. @mrizi_i_zanave (Fishte)

Bordo No.65
Dhjetor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF