Ekziston një prerje flokësh që mund të “thyejë” zemra dhe këto 7 meshkuj janë provë e kësaj!!!

Në anglisht quhet “balluke e përdalë” dhe karakterizohet nga disa fije flokësh që shpëton nga tufa. Protagonist mbi të gjitha prerjet e flokëve me një tërheqje retro (nga Elvis në Johnny Depp version të viteve 90), duket se është shenja dalluese e “zemërthyerësve” të vërtetë.

Revista Cut e shpjegon këtë në një artikull të fundit në të cilin autori reflekton kryesisht në prerjen e flokëve të G-Eazy. Reperi amerikan, i cili jo për çudi e quajti albumin e tij të fundit ‘The Beautiful & Damned’, është eksponenti i fundit i shquar i kësaj tendence që është një shenjë dalluese e ‘zemërthyerësve’.

G-Eazy 

Men's haircut with tuft: G-Eazy

Çfarë ka që nuk shkon me këto fije floku “të vetmuara” nuk është ende e qartë ,por duket se përpjekja e tyre (fijeve të flokut) e qëllimshme për t’i shpëtuar pjesës tjetër të grupit është në vetvete një alarm i kuq. Vëmendje zonja dhe zotërinj, ju po rrezikoni një zemër të thyer.

Elvis Presley
Man haircut with tuft: Elvis Presley
Bota e showbiz-it na ka dhënë disa shembuj se si një fije e thjeshtë nuk duhet të merret lehtë. Para së gjithash sepse prania e saj nuk është kurrë e rastësishme. Jo, është aty me qëllim dhe duhet të jetë shenja e parë e rrezikut. Shkalla e tërheqjes seksuale e personit para jush është me të vërtetë e jashtëzakonshme. Në fillim ishte Elvis Presley: i pashëm dhe i mallkuar, mbreti i rokut kishte një listë të pafund të historive pikante të dashurisë. 

Johnny Depp 

Men's haircut with tuft: Johnny Depp
E si të mos përmendet Johnny Depp në filmin Cry Baby, në të cilin aktori jo vetëm që preku këtë model të famshëm të flokëve, por ishte gjithashtu në gjendje të derdhë lot të aftë për të na hyre direkt në zemra.

Brad Pitt 

Men's haircut with tuft: Brad Pitt
Ok, mbase “ballukja e perdale” nuk është gjithmonë një tregues se është më mirë të ikësh për të shmangur një ndarje të keqe. Ndonjëherë ajo thjesht përfaqëson një fazë momentale në jetën e personit. Ashtu si Brad Pitt në vitet ’80 por edhe Zayn Malik dhe Timothée Chalamet.

Zayn Malik 

Men's haircut with tuft: Zayn Malik

Thimotée Chalamet 

Man haircut with tuft: Thimotee Chalamet

Të gjithë ata u pikasën me një fije floku jashtë vendit, por më pas duket se kanë ndryshuar duke zgjedhur modele më pak… të modës. Ata që janë të pajisur me një “balluke te perdale shpirtërore” më tepër sesa fizike, si Drake dhe Harry Styles, meritojnë një kapitull të veçantë. Këta të fundit mund të mos kenë asnjë fije të rënë dhe përsëri të thyejnë zemra , prandaj mos u mashtroni.

Harry Styles 

Burimi:Vogue Italia
easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article