Rrëmbeu çmimin e Fondacionit “Louis Vuitton”; njihuni me stilin e Nensi Dojakës!

Nensi Dojaka rrëmbëu çmimin prestigjioz të Fondacionit “Louis Vuitton” për stilistët e rinj. Stilistja shqiptare është është diplomuar në Central Saint Martins në Londër dhe ka filluar të prodhojë veshje nën emrin e saj në vitin 2017. Që atëherë ajo është bërë e njohur për veshjet e saj, ndaj ne kemi përzgjedhur disa prej tyre që dhe ju të njiheni më tepër më stilin unik të Nensit…

 

Previous ArticleNext Article