Gerta Heta nuk i do filtrat: “Të rinjve po u bëjnë keq, i ulin vetëbesimin”! 

Gerta Heta duket se është vërtet origjinale në gjithcka që bën e mendon. Imazhi në rrjetet sociale po kthehet në një problem të madh të momentit, me presionin që ushtrohet sidomos mbi të rinjtë për t`u dukur sa më mirë. Për këtë arsye, në një sërë vendesh kanë nisur debate të forta e madje Norvegjia ka vendosur të ndërhyrjë dhe ligjërisht lidhur me përdorimin e filtrave. Gerta vetë është kundër kësaj manie, dhe thotë se “Filtrat dhe apps që nuk bëjnë gjë tjetët veçse i ulin vetëbesimin brezit të ri”!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gerta Heta (@gertaheta)

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article