Paloma “pa doreza: Pyet Arditin nëse është homoseksual!

Ka pasur debate të forta këtë mbrëmje në ‘Big Brother VIP’, dhe gjithcka nisi nga një pyetje e drejtpërdrejtë e Palomës. Gazetarja e pyeti hapur Arditin nëse është homoseksual dhe kjo bëri që të ngrihen tonet. Ai vetë reagoi, por edhe banorë të tjerë e konsideruan të pavend këtë pyetje të gazetares. “Unë mund t’ia tregoj Palomës preferencat e mia në mënyrë të qartë”, u shpreh Arditi. Ndërsa ajo u mbrojt me pretendimin se nuk kishte asgjë tendencioze në pyetjen e saj, por tha se ishte thjesht kurioze.

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article