Sa ndryshim bëjnë filtrat? Fotot e motrave Kardashian në Instagram dhe ato në realitet!

Ndërsa njihen si disa prej femrave më të bukura e të kuruara në botë, motrat Kardashian njihen po kështu dhe për përdorimin “pa hesap” të filtrave në fotot e tyre teksa pozojnë në Instagram për miliona ndjekës. Motrat Kim, 41 vjec, Kourtney, 43 dhe Khloe, 37, i kanë llogaritë e tyre në rrjetet sociale të mbushura  me foto të përsosura, të cilat shpesh kanë dallime të dukshme në mënyrën se si duken ato në jetën reale. DailyMail ka mbledhur disa foto të tyre, ku bën krahasimin:

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article