KreuArt

Në fshehtësi të plotë Elton Musk është  bërë  baba i binjakëve me punonjësen e tij!

Në fshehtësi të plotë Elton Musk është

Miliardieri Elon Musk, vitin e kaluar thuhet se është bërë baba në fshehtësi të plotë, duke u bekuar me dy binjakë. Mediat e huaja raportojnë se nëna e fëmijëve rezulton të jetë ish-punonjësja e tij. Këtë lajm Musk e ka ruajtur në fshehtë si të plotë.
Business Insider ka siguruar dokumente dokumente që  përmbajnë vulën e gjykatës si dhe nënshkrimin e Musk, ku ai renditet si babai dhe Zilis si nënai dy binjakë ve të  ardhur në  jetë  vitin e kaluar.

Nëna e foshnjave, është një drejtuese në Neuralink dhe ka punuar në shumë kompani të tjera të tij, duke përfshirë OpenAI dhe prodhuesin e makinave elektrike Tesla.

Ajo dhe Musk, në prill paraqitën një peticion në një gjykatë në Teksas që fëmijët “të kenë mbiemrin e babait të tyre dhe të mbajnë mbiemrin e nënës së tyre si pjesë e emrit të mesëm”, raporton Insider duke iu referuar dokumenteve gjyqësore të marra nga publikimi.

Në total, Musk ka lindur 10 fëmijë, njëri prej të cilëve vdiq menjëherë pas lindjes. Muajin e kaluar, një nga fëmijët e tij, i cili kohët e fundit mbushi 18 vjeç, paraqiti një peticion në një gjykatë në Kaliforni për të ndryshuar emrin dhe identitetin e saj gjinor në femër.
Si një nga arsyet e ndryshimit të emrit, sipas dokumentit të gjykatës, ajo përmendi “faktin që nuk jetoj më ose nuk dëshiroj të jem më i lidhur me babain tim biologjik në asnjë mënyrë, formë apo formë”.

Tags:

Home Art

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF