
Përbërësit: 1 shalqi, kripë deti, 1 filxhan vaj ulliri, limon jeshil, spec, gjethe mente.
Përgatitja: Pritni shalqinin në feta dhe pastrojeni nga lëkura. Vendoseni në një dërrasë dhe pastrojeni nga farat. Hidhini sipër kripë dhe lëreni për 20 minuta të marinohet.
Shpëlajeni nga kripa dhe vendoseni mbi një letër për ta tharë. Përgatitni një zjarr mesatar në skarë dhe vendosni fetat e shalqinit duke i spërkatur sipër me vaj ulliri. Lërini për 3 minuta nga secila anë derisa të shfaqen shenjat e skarës
Shërbejeni shalqinin e pjekur në skarë me feta speci jeshil, gjethe mente dhe spërkateni sipër me limon jeshil dhe kripë deti.








Stil Jetese
Durrësi, perla e Adriatikut

Stil Jetese
Romina Ferra: Çelësi i suksesit

Stil Jetese
Çfarë duhet të dini për parfumin?

Stil Jetese
Aksesorët e vjeshtës që duhet t’i blini që tani!

Stil Jetese
Horoskopi ditor, e mërkurë 17 gusht 2022

Stil Jetese
Këto modele flokësh do t’ju shpëtojnë nga vapa!

Stil Jetese
Recetë: Kek me mollë dhe mascarpone



Stil Jetese
Horoskopi ditor, e diel 14 gusht 2022


Stil Jetese
Lukova: Perla e Jonit!
