Cili është pozicioni i preferuar seksual i Justin Bieber? Hailey zbulon sekretin!

E sinqertë si kurrë më parë, Hailey Bieber foli hapur në podcast “Call her daddy” për marrëdhënien e saj me Justin Bieber, veçanërisht për aspektin seksual ku zbuloi disa detaje të marrëdhënies së tyre në çift.

Teksa u pyet nëse do të ishte e gatshme për ‘një treshe’, ajo e bëri të qartë se as ajo dhe as këngëtari nuk do të ishin dakord, “Nuk funksionon për ne të dy”.

“Ne kemi punuar aq shumë që t’i besojmë njëri-tjetrit, dhe kemi lidhje kaq të bukur sa nuk mendoj se do të bënim diçka të tillë”, shtoi më tej Hailey Bieber.

Në bisedën me Alexandra Cooper, Hailey Bieber ka rrëfyer se koha që u pëlqen më shumë për të bërë seks janë mbrëmjet, ndonëse i shijojnë edhe mëngjeset. Ndërkohë për pozicionin e tyre të preferuar seksual, ajo tha, “’Doggy style’, por gjithashtu pëlqejmë të eksperimentojmë dhe të shijojmë pozicione të tjera”.

Gjatë të njëjtës bisedë, bashkëshortja e Justin i tha Alexandra Cooper se ka patur kontakte me Selena Gomez, ish-partneren e këngëtarit, me të cilën ka një marrëdhënie të përzemërt.

“Kjo është e gjitha respekt. Asnjëri prej nesh nuk i detyrohet asgjë askujt, përveç respektit. Të gjithë ne e dimë se çfarë ndodhi”, tha Hailey, e cila u fejua me Justin Bieber në korrik 2018, pas ndarjes së tij përfundimtare me Selena Gomez.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article