10.5 C
Tirana
E hënë, 27 Mars, 2023
spot_img
Array

Mirupafshim pjaster flokësh; trendi i vitit 2022 kërkon flokë të (pa) krehur!

Nuk mund të thuhet se pjasterin që keni në shtëpi hidheni në koshin e plehrave, por të paktën për momentin nëse doni të ndiqni trendet më të reja që sugjerojnë stilistët dhe parukierët e famshëm, pjasteri nuk bën pjesë në aksesorët e nevojshëm për stilimin e flokëve. Sipas Haute Couture në industrinë e bukurisë ka ardhur koha për nevojën absolute për t’u pajtuar me strukturën natyrale të flokëve tanë. Dhe kjo do të thotë gjithashtu të adhurojmë flokët e dredhur dhe që krijohen natyralisht në flokët tanë me kalimin e ditës.

easy dinner ideas

te ngjashme

Te fundit