KreuStil Jetese

Sinjalet për të njohur një ‘gentleman’ të vërtetë

Cilat janë sinjalet që mund të ndihmojnë një grua të njohë një ‘gentleman’ të vërtetë? Sajti britanik ‘Country Life’ ka renditur 39 shenja, disa shumë njohur, disa më kontroverse, që kanë ngjallur menjëherë një mal me komente në Twitterin e gazetës. Kështu zbulohet se mbajtja e një qeni Chihuahua si në rastin e Fedez është një e dhënë shumë e keqe, ndërsa të dish të argëtosh fëmijët siç bën princi Harry i Anglisë është sinonim i elegancës dhe besueshmërisë. Ja disa nga motivet, të vërteta apo të imagjinuara që do ta bënin një mashkull partnerin ideal.

Tags:

Home bordo

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF