KreuStil Jetese

FWP: Sfilata Chloé vjeshtë-dimër 2016-2017

Fantazi folk? Street natyrale? Bohem vitet ’90? Tek Chloé, vjeshtë-dimër 2016-2017 merr nuanca të ndryshme, por të gjitha, pa asnjë dyshim, i drejtohen vajzave të reja, ato që prej shumë vitesh Clare Waight Keller, drejtoreshë artistike e shtëpisë, i inkurajon të shfaqin humorin e tyre, të jenë me shpirt të hapur dhe të relaksuara.

Chloé girl sheh larg, e kujdeshme dhe e lirë pavarësisht llojeve të kulturave… andra, funde të ngushta dhe pantallona kryesisht me lëkurë, kanë një staturë sa ndërkombëtare dhe të përditshme… të gjitha këto të mbështetura nga nuanca ngjyrash bezhë, ngjyra të ndezura, apo bojë uji… sjellin një koleksion me energji të ngjyrosr neoromantike.

Në galerinë tonë të fotove do të gjeni koleksionin e prezantuar nga Chloé në Fashion Week Paris vjeshtë-dimër 2016-2017.

Tags:

Home bordo

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF