KreuArt

10 thënie të mençura nga gra të famshme

Shkencëtare dhe princesha. Ikona stili dhe super-diva. Gra të afta plot shkëlqim aq sa, nëse duam pak prej saj, ajo dritë mund të ndriçojë edhe ne.

Ashtu siç ndodh kur hyn në shtëpi natën, dhe menjëherë ndez dritën që të mos përplasesh me bufenë. Ose si në mëngjes shpejt, kur ngre lart taparelën për të mos u penguar tek kolltuku. Thëniet e mençura janë kështu: shmangin rëniet, parandalojnë plagët.

Pak fjalë,  të qarta dhe të sakta, që nëse vijnë në momentin e duhur të lehtësojnë vendimet. Natyrisht nuk do të jetë prej tyre që do të ndryshoni drejtim, por ndoshta heqin ndonjë dyshim, qartësojnë dilemat. Ose thjesht të japin guxim dhe lehtësojnë mendjen.

                                                                                                                 Përshtati: Anila Dedaj

 

 

Tags:

Home Art

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF