KreuArt

15 personazhe të animuar, bazuar në aktorë Hollivudi

Disa nga personazhet e filmave të animuar na kujtojnë ne yjet e Hollivudit, dhe kjo nuk është rastësi. Në këto raste, personazhi është bazuar shumë në karakteristikat kyçe të një aktori real. Fillimisht, përzgjidhet zëri i aktorit, dhe më pas artistët krijojnë një personazh argëtues të përshtatshëm për të. Pamja fizike e personazhit shpesh bazohet në karakteristikat e vetë aktorit.

Shumica e personazheve të animuara në fakt janë ndërtuar në mënyrë të tillë, duke u bazuar në njerëz real, ndoshta edhe për këtë janë bërë të suksesshëm.

Në galerinë e mësipërme do të keni mundësinë të shikoni disa nga këto raste, kur realitetit dhe arti ndërrojnë vendet.

Tags:

Home Art

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF