KreuFashion

20 Produkte që më ndihmuan të mbijetoj pas Maternitetit

Le të jemi realistë: jeta pas lindjes nuk është më e njëjtë. Në një kohë të shkurtër kupton që je përgjegjës për një qënië humane që ka nevojë për ty në çdo çast. Në të njëjtën kohë trupi yt është në gjendjen më alarmantë të mundshme dhe ti duhet ti thuash mirëupafshim mjekëve, infermiereve që u kujdesën për dy ditë të ‘shenjta’ , ne krahasim me çka do të pasojë në vazhdim.

E duam përditë e më shumë fëmijën tonë të vogël, por situata është aq kaotike pas ardhjes në jetë të tij, sa mezi presim të kthehemi te shtëpia jonë e pajisur me të gjitha mjetet dhe produktet për të përballuar çdo situatë.
Koha për pak Real Talk: pas lindjes është një luftë e vërtetë! Edhe pas një lindje të qetë post recovery është i rëndësishëm . Disa nga produktet më të rëndësishme duhet të jenë të brendshmet, ilaçet për të qetësuar dhimbjet dhe maxi pads.
Konsideroni më poshtë 20 produktet essential që çdo femre I duhen në përditshmëri pas lindjes.

Kutia e mjeteve pas lindjes

Bassinest

Baby Monitor

Body dhe Push-Up Bra

Peceta

Pompë gjiri

Kuti me akull për ruajtjen e Qumështit

Çantë e vogël shpine

Krevat portativ për bebin

Mbajtëse krahu për bebin

Veshje të rehatshme

pucë të rehatshme

Streçe me bel të lartë

Makina e përgatitjes së qumeshtit

Jastik për bebin

Karrige e rehatshme për bebin

App-Controlled Robot Vacuum

Biçikletë për t’u ushtruar

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF