10 lloje Pantoflash që mund të vishni në shtëpi ( së shpejti edhe jashtë saj )!

Ju jeni në shtëpi. Ja çfarë duhet të bëni: Hiqni pizhamat dhe vishun ! Dhe ne nuk nënkuptojmë pantallonat tuaja të vrapimit, nënkuptojmë xhinse, fustane dhe rroba të vërteta! Këpucët serioze mund të duken paksa qesharake kur po kaloni kohën tuaj të shtrirë në shtrat (por jeni në kompjuterin tuaj – duke punuar, apo jo?), kjo është arsyeja pse pantoflat papritmas duken si një send i domosdoshëm!

Por mbase nuk jeni të bindur që doni të shpenzoni paratë tuaja për këto, pantofla që askush nuk ka për ti parë përvec të dashurit tuaj. Mendojeni në këtë mënyrë: Nëse një pemë bie në pyll dhe nuk ka kush ta dëgjojë, a bën tingull? Nëse vishni pantoflat tuaja të reja dhe nuk ka admirues që ju komplimentojnë, a janë ato akoma të adhurueshme?

Previous ArticleNext Article