KreuKuzhine

Sallata më e mirë ‘Caesar’ e bërë vetë në shtëpi!

Sallata më e mirë ‘Caesar’ e bërë vetë

Një sallatë e mrekullueshme e Cezarit e merr shijen e saj nga një salcë e shkëlqyeshme. Redaktori i ushqimit Andy Baraghani na jep këshillat e brendshme, pse janë të domosdoshme të verdhat e vezëve të papërpunuara dhe açuqet, si të bëjmë fije të holla të përsosura të djathit Parmexhano dhe pse gjethet e plota të sallatës Romane të japin përvojën më të mirë të ngrënies së sallatës.

Bordo No.65
Dhjetor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF