Këto janë çizmet që duhet të keni në dollap për tu përballur me dimrin (me stil)

Trendi i modës vjeshtë dimër 2020 2021: çizme deri në gju. Një aksesor elegant që të gjithë ne duhet ta kemi në gardërobë Jo vetëm çizmet që ngjiten mbi gju: dizajnerët për dimër-vjeshtën 2020 2021 propozojnë modele të gjata, si dhe me lart se në kapakun e gjurit. Veshja elegante nuk është e përbërë vetëm nga veshje të qendisura cilësore dhe veshje të rehatshme, por edhe nga aksesorët që nuk shëmtohen nga moda që ndryshon shpejtë, duke u bërë një gur themeli i veshjes femërore. Më poshtë do të gjeni 25 cizmet më IN të momentit.

Balmain
Balmain
Michael Kors Collection
Michael Kors Collection
Michael Kors Collection

Michael Kors Collection

Michael Kors Collection
Michael Kors Collection
Michael Kors Collection
Michael Kors Collection
Celine
Celine
Celine
Celine
Celine
Hermès
Hermès
Marc Jacobs
Marc Jacobs
Marc Jacobs
Alberta Ferretti
Alberta Ferretti
Alberta Ferretti
Brognano
Coach
Previous Article