Tatuazhet e burrave: cilat prej tyre i bëjnë gratë për vete!

Është tashmë e provuar që tatuazhet si tek meshkujt ashtu dhe tek femra, shtojnë sex appeal-in.  Meshkujt i bëjnë më virilë, kurajozë dhe dominues. Gratë vdesin për këto lloj kategorish meshkujsh. Sipas një studimi shkencor nga disa kërkues polakë, prezenca e një tatuazhi, rrit sex appeal –in që nxit pordhimin e testosteronit. Por ama jo në të gjitha vendet e trupit, japin këtë rezultat. Zonat më të përshtatshme që femrat preferojnë më shumë, janë krahu dhe parakrahu. Kryesisht femrat preferojnë tatuazhet në forme shkrimesh, veçanërisht ato në gjuhë të huaja.

Previous ArticleNext Article