Shihni fundet që nuk duhet të mungojnë në gardërobën tuaj!

Funde të shkurtra apo të gjata nuk ka rëndësi, e rëndësishme është që të jenë me pala elektrike. Në kaosin e modeleve dhe tendencave të reja që na tërheqin çdo sezon, fundet me pala elektrike janë sigurisht ato që meritojnë një vend të veçantë në garderobën e gjithsecilës. Këto funde të tregojnë elegante dhe shkojnë përtej tendencave sezonale, ato janë një zgjedhje e mirë për raste të ndryshme, nga ato më formalet, të tilla si një ditë në zyrë ose një angazhim i rëndësishëm, deri në rastet e lehta dhe joformale.

Më poshtë do të gjeni propozimet e stilistëve për vjeshtën 2021, të cilat variojnë nga modelet e versionet e shkurtra që i referohen stilit të kolegjit aq shumë në modë, deri te fundet e gjata me pala elektike , të cilat janë të përsosura për ceremoni elegante apo edhe për në jetën e përditshme..

 

 

 

 

Previous ArticleNext Article