Jennifer shmang tapetin e kuq në premierën e Ben Affleck, cfarë ndodhi?

Jennifer Lopez, sipas the Sun, e shmangur tapetin e kuq të premierës së filmit të Ben Affleck me George Clooney, sepse ajo nuk e duroka dot këtë të fundit! Ben është progagonist kryesor në Tender Bar, me regji të Clooney dhe që do të dalë në kinema në 22 dhjetor. “Jen dhe George nuk kanë shkuar aspak mirë me njëri-tjetrin kur xhiruan për Out of Sight. Nuk duroheshin dot. Nuk është koincidencë që Jennifer nuk ishte në tapetin e kuq të filmit të Ben, ku të pozonte në krah të George dhe bashkëshortes së tij, Amal”, thotë një burim pranë saj, i cili shtoi megjithatë se e mira “do të ishte që ata t`i sheshonin mosmarrëveshjet mes tyre”.

Previous ArticleNext Article