KreuCelebrity

Superkombinimi i momentit: Fustan dhe konverse! Disa ide për “t`u vjedhur”!

Edhe pse idetë e atleve ndryshojnë vazhdimisht, konverset nuk dalin nga moda dhe vazhdojnë ta sfidojnë kohën. Së fundi, me disa kombinime mjaft të këndshme të mbledhura nga lapsi.al, mund të dukeni shumë bukur, pa u lodhur aspak! Keshtu konverset mund t`i vishni me fustane të gjatë, fund të shkurtër, pantallona të gjera dhe ne cdo rast, rezultati është i garantuar: një pamje vërtet e këndshme ( dhe praktike)!

Bordo
Gusht - No.61

SHKARKO VERSIONIN PDF