KreuFashion

Çfarë të vesh? Fund dhe atlete janë gjithmonë një zgjedhje ideale!

Kombinimi i fundeve dhe atleteve është një nga zgjedhjet më të lehta dhe më ‘cool’.

Disa kombinime sezon pas sezoni rikonfirmojnë lidhjen e tyre; një prej tyre është ‘fund dhe atlete’ që ka treguar se i ka rezistuar çdo kohe.

Fundet dhe atletet zënë një vend të veçantë në gardërobë, dhe për këdo zgjidhin menjëherë dilemën e përditshme “çfarë të vesh?”.

 

Më poshtë do të gjeni 5 ide kombinimi të kësaj ‘dysheje fantastike’:

Bordo
Gusht - No.61

SHKARKO VERSIONIN PDF