KreuFashion

Frymëzohuni nga tendencat më të fundit të grimit Chanel

Frymëzohuni nga tendencat më të fundit të grimit Chanel

Frymëzohuni nga tendencat më të fundit të grimit Chanel nga sfilata e modës vjeshtë/dimër 2023/2024.

Këtu janë produktet Chanel Beauty që janë përdorur në modele.

Tint

Korrigjoni papërsosmëritë e fytyrës duke përdorur “LE CORRECTEUR DE CHANEL” me “PINCEAU DUO CORRECTEUR RÉTRACTABLE N°105” aty ku është e nevojshme.

Aplikoni “POUDRE UNIVERSELLE LIBRE” në zonën T dhe faqet.

Duke përdorur furçën “FOUNDATION #100”, aplikoni “LES BEIGES CRÈME BELLE MINE ENSOLEILLÉE” në faqet e poshtme për të strukturuar fytyrën.

Aplikoni një prekje freskie në pjesën e sipërme të faqeve me “JOUES CONTRASTE 72 ROSE INITIAL” duke përdorur furçën BLUSH Nr. 110.

Vetulla

Pastroni vetullat me “PINCEAU DUO SOURCILS N°207.”

Mbushni vetullën me “STYLO SOURCILS” të rezistueshme ndaj ujit, në lëvizje të vogla dhe të holla.

Aplikoni xhel transparent për të shtuar thellësi në vetulla.

Sytë

Duke përdorur furçën” DUO #200”, përzieni dy ngjyrat gri të “LES 4 OMBRES 334 MODERN GLAMOUR” dhe aplikojeni në të gjithë syrin, duke filluar nga këndi i brendshëm dhe duke u përzier nga jashtë. Përzieni rreth kockës së vetullës.

Shtoni një prekje të vogël në qendër të qepallës për të përforcuar ngjyrën gri.

Aplikojeni “STYLO YEUX WATERPROOF 88 NOIR INTENSE” në pjesën e brendshme të kapakut të sipërm dhe në cepin e syrit.

Vini buzën e poshtme të qepallës me “KHOL PENCIL 69 CLAIR.”

Aplikoni shumë bojë për vetulla “NOIR ALLURE 10 NOIR” në pjesën e sipërme të qerpikëve.

Buzët

Aplikoni “ROUGE COCO FLASH 54 BOY” në të gjithë buzën, duke përdorur furçën “DUO LIP Nr. 300.”

Në Shqipëri e gjeni ekskluzivisht nga Prestige Group.

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF