KreuHoroskop

7 gjërat që duhet të dini për të lindurit në shenjën e Luanit

7 gjërat që duhet të dini për të lindurit në

Jemi në muajin e shenjës së Luanit, shenja e cila ka si simbol luanin, element kyç zjarrin dhe planet drejtues Diellin. Ndaj nuk është aspak çudi që Luani sundon. Të lindurit me fat midis 23 korrikut dhe 22 gushtit janë mbretërit e zodiakut.

 

 

Bordo
Gusht - No.61

SHKARKO VERSIONIN PDF