KreuFashion

10 produktet më të mira kozmetike, këshilluar nga grimierët

Një nga dilemat më të mëdha, kur bëhet fjalë për pamjen e jashtme, është padyshim përdorimi i grimit. Shpesh, pas një periudhe jo të shkurtër eksperimentimesh, femrat zgjedhin një firmë të caktuar kozmetike dhe i qendrojnë besnike deri në fund. Por, ka dhe nga ato, të cilat ende nuk kanë gjetur diçka të përshtatshme. Arsyet janë të shumta, duke filluar nga ruajtja e freskisë së fytyrës, deri tek përshtatja e kremit ton apo pudër me ngjyrën e lëkurës. Epo, duhet të keni parasysh diçka: jo çdo emër mbart domosdoshmërisht cilësinë me vete. Kur përzgjedhim një produkt, të cilin do ta aplikojmë në lëkurë, është e nevojshme të vendosim për më të mirën, për një evitim të parakohshëm të dëmtimit apo mplakjes së fytyrës. Për këtë, në galeri do të gjeni 10 produktet më të mira, të cilat duhet t’i përfshini në çantën kozmetike tuajën.

Bordo
Gusht - No.61

SHKARKO VERSIONIN PDF