KreuCelebrity

Kur grimierët gabojnë! Kaq të shëmtuar nuk i keni parë kurrë bukuroshet e Hollywood

Na ka ndodhur gjithave dhe do të vazhdojë të na ndodhë! E kemi fjalën për gabimet që bëjmë kur vendosim grimin e që në disa raste na ka dalë edhe katrahurë. Epo mos u ndjeni keq sepse kjo i ndodh edhe profesionistëve, atyre më të mirëve.

Ndonëse me pamjen e tyre merren dhjetëra persona, ka rezultuar, që në shumë dalje të tyre, persona të famshëm të duken shumë keq. Në vend që grimi t’i ndihmojë për t’u dukur më mirë, duke mos u përdorur në mënyrën e duhur ai ka dhënë një efekt krejtësisht të kundërt.

Njëri gabim pas tjetrit, ja ku i keni VIP-at të cilët kanë “vuajtur” gabimet e grimierëve të tyre. Gjithsesi fakti që shohim se dhe profesionistët bëjnë gabime nuk do të thotë që nuk duhet të tregojmë kujdes, përkundrazi!

Bordo
Gusht - No.61

SHKARKO VERSIONIN PDF