KreuFashion

10 Interios Design Artists që duhet të ndiqni në Instagram

Në gjeneratën e re të disajnerave, Instagram nuk është më vetëm një outlet për kreativitet, por një mënyrë shumë e mirë për të tërhequr klientë.

Në Instagram ata kombinojnë punën e tyre me poste urbane dhe eksterior.
Sipas Alyssa Kapito, gjithmonë duhen kërkuar mënyra të reja për të thyer normalen dhe të zakonshem.

Designerat modernë shprehen se Klientët janë aq mirë të informuar me produktin sa duket sikur të njohin paraprakisht.

Tashmë është më e thjeshtë për ta për të shitur një projekt. Faktori kryesor I influencimit te klientët është pikërisht ‘buja’ që bën nëpërmjet likeve dhe komenteve një postim I caktuar.
Është një zgjedhje selective ndonjëherë e pavetëdijshme, por funksionon!

Grant K. Gibson

Hernandez Greene

Paloma Contrearas

Nick Olsen

Sara Gilbane

Kapito Muller

Ashley Whittaker

Tilton Fenwick

Ryan Korban

Mark D. Sikes

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF