Rudina Dembacaj nuk e ka për turp ta tregojë sa e shëndoshë ka qenë para disa vitesh!

Rudina Dembacaj, aktore dhe moderatore, e një njeri që reflekton besim të madh tek vetja, e tregoi këtë qartë edhe me postimin e një fotoje të disa viteve më parë, kur ka qenë shumë ndryshe nga sot. Rudina në fakt, nuk e ka problem të tregojë se asokohe ishte mbipeshë dhe se pamja e atëhershme, nuk e turpëron aspak!

Por ndërkohë, as nuk e fsheh krenarinë për mënyrën si duket sot, dhe fakti që krahas fotos së hershme vuri një të tanishmen ku shfaqet në superfpormë, flet vetë. Në vitin e parë të studimeve të larta, ajo ka pasur kulmin e shëndetit dhe jo pak, por plot 89 kilogramë. Megjithate, arriti të dobësohej ndjeshëm duke hequr alkolin, brumrat e fast food-et.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article