Kush e mban mend Lepa Brenën? E pabesueshme si duket sot!

Këngëtarja nga Bosnja Lepa Brenda ka qenë shumë e famshme në rajonin e Ballkanit e më gjerë, dhe duket se e vazhdon ende aktivitetin e saj.

Përvecse nuk I është larguar skenës, ajo mbetet edhe në super formë, pavarësisht moshës: ka lindur më 20 tetor të 1960, dhe sot është 60 vjece.

Ka bërë një aleancë të përjetshme me rininë, shkruajnë mediat, dhe fotot e fundit tregojnë se vërtet, forma e saj fizike është befasuese, duke e kthyer kështu në frymëzim për shumë gra të cilave i tregon se pasojave të moshës “ edhe mund t`i shpallet luftë”.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article