KreuInterior

15+ dekore për t’u frymëzuar në 2021

15+ dekore për t’u frymëzuar në 2021

Ne mendojmë se 2021 do të jetë e gjitha për luksin e jetueshëm, dhe larmishmërinë në dizajn. Aq shumë u është dashur njerëzve të përjetojnë vitin e kaluar, saqë janë lodhur dhe po rimendojnë hapësirat më pak të përdorura dhe po përqafojnë konceptet e mobiljeve që luajnë një rol të dyfishtë. Viti i ardhshëm do të ketë të bëjë me pëlhura të qëndrueshme, tapiceri të rehatshme dhe pjesë mobiljesh që janë të gjithanshme dhe elegante.

Ngjyra Pantone e Vitit pasqyron atë që po ndodh në kulturën tonë globale, duke shprehur atë që njerëzit kanë ndjerë ose shpresojnë të marrin nga e ardhmja. Ndërsa shoqëria vazhdon të njohë ngjyrën si një formë kritike të komunikimit dhe një mënyrë për të simbolizuar mendimet dhe idetë, shumë dizajnerë dhe marka po përqafojnë gjuhën e ngjyrës për t’u angazhuar dhe lidhur.

Pemët dhe bimët e brendshme do të vazhdojnë ngjitjen e tyre si shtylla kryesore e dizajnit të shtëpisë. Ata freskojnë ajrin e brendshëm, sjellin qartësinë dhe qetësinë e natyrës në ambiente të mbyllura, veprojnë si skulptura në një raft ose në tavolinë dhe kujdesi për to është tokëzues dhe pohon jetën. Zhvillimi i një koleksioni të bimëve të brendshme fiton në të gjitha nivelet: Estetike, funksionale dhe mendore.

Errësira është aty! Ngjyra jonë për 2021 është Benjamin Moore Century Darjeeling. Kjo ngjyrë nuk zhgënjen, duke qenë sfondi perfekt për tapicerinë e shtratit dhe veprat e artit. Eshtë magjepsëse.

Kemi besuar që një organizim apo dekor me dritë mund të lidhë çdo hapësirë ​​së bashku, dhe një trend që ne e kemi dashur kohët e fundit janë pajisjet e lehta duke përdorur tekstile të thurura dhe të lidhura. Këtu kemi një hapësirë ​​të tërë rreth një drite qelqi të realizuar me dorë varur nga një litar. Ato janë shtesa perfekte për një hapësirë ​​neutrale, sepse ofrojnë mjaft strukturë natyrore, organike dhe interes vizual, ndërsa qëndrojnë brenda një palete. Ky interior të jep ndjesinë e një hapsire pranë bregdetit duke sugjeruar harmoni e qetësi

Besoni apo jo, bidet do të jenë të popullarizuara. Porta e letrës higjienike e vitit 2020 na trembi të gjithëve, dhe kohët e fundit kemi zgjidhje si dhe kemi dëgjuar për kërkesat e tyre.

Dyshemeja me model diamanti

Krejt papritur, po shohim dysheme me diamant në shkallë të gjerë. Versioni ynë i preferuar (dhe në dukje më i popullarizuari) është kur diamantët pikturohen në dysheme druri. E di që tingëllon paksa egër, por ndihet rustica por e rafinuar dhe është në venat e trendit ‘të gjyshes angleze’ (siç duam ta quajmë) që shpërtheu këtë vit. Ne personalisht na pëlqen kur diamantët janë blu ose të bardhë, gjë që nuk është aspak shokuese.

Blush

Milenialët mund ta kenë quajtur ngjyrën, por për këtë stilist, nuancat e skuqjes tani konsiderohen si neutrale. Ne presim të shohim më shumë si kjo në 2021 në hapësirat që dikur ishin të rezervuara vetëm për bojë të bardhë.

Pëlhura të thjeshta

Ndërsa njerëzit vazhdojnë të qëndrojnë në shtëpi, pëlhura të thjeshta dhe të shtypura nga shekulli i kaluar zgjojnë një ndjenjë rehati dhe kohë më të lumtura.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF