KreuInterior

26 mënyra luksoze për të përdorur mermerin në çdo kuzhinë

26 mënyra luksoze për të përdorur mermerin në

Po flasim, natyrisht, për mermerin. Bazuar në mbizotërimin e dukshëm të mermerit në shumë prej shtëpive që xhirojmë, ne kemi vërejtur tërheqjen ndaj këtij trendi luksoz. E parë në pjesën e sipërme të stolave, shpinë dhe tavolina kuzhine, bukuria e mermerit lejon përdorimin në mënyra të panumërta për të krijuar një ndjenjë dekadence dhe luksi në kuzhinën tuaj.

Pra, për nder të dashurisë sonë për veshjen më të pasur, por ende të vështirë, ne ju japim 15 kuzhinat tona të preferuara prej mermeri.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF