5 trendet e  make-up-it që do të drejtojnë modën këtë vjeshtë!

Me shtatorin troket zyrtarisht edhe vjeshta. Dhë më në fund me freskimin e motit të vjen natyrshëm edhe dëshira për t’u grimuar. Pas disa javësh me vetëm krem dielli në fytyrë, është koha për të pastruar dhe sistemuat furçat e të gjitha mjetet e  grimit. Pasi është koha për t’u bërë art në portretin tonë.

Nëse ende nuk jeni përditësuar me të trendet e grimit për stinën e artë, artistët e makjazhit kanë sugjeruar 5 tendenca të cilat do të drejtojnë modën dhe ‘pikturojnë’ portretet këtë sezon.

Vizë grafike 

Tone të guximshme

Grim monokrom 

‘Smokey eyes’ 

Konturi i errët i buzës

 

Previous ArticleNext Article