Gipsy-chic, look-u i ri që “cmendi” Festivalin e Venecias!

Festivali i Venecias vazhdon, e bashkë me prezantimin e filmave, vazhdon gjithashtu edhe shpalosja e trendeve të fundit të modës nga VIP-at, në tapetin e kuq por edhe jashtë tij. Shume kombinime të bukura pati së fundi, megjithatë, vendin e parë të preferencave për ditën e sotme, e zuri ish Miss Italia, Martina Colombari me fustanin e saj tip gipsy-chic!

Të shohim dhe disa nga veshjet e tjera që lanë më tepër mbresa:

Previous ArticleNext Article