Birra Flea mbërrin në Shqipëri, dhe ju nuk duhet ta lini pa provuar!

Birra Artigianale Flea ka mbërritur në Shqipëri, ndaj është momenti që secili prej jush të bëjë zgjedhjen e duhur duke i bërë më të bukura ditët tuaja.

Birra Flea është ekskluzivitet i lmcomercial, e cila gjithmonë kujdeset që t’u ofrojë klientëve produkte lider, të cilat spikasin për cilësinë e padiskutueshme.

Kompania që prodhon birrën “Flea” ka një filozofi që bazohet në cilësinë e lartë, duke u përpjekur gjithmonë t’i kushtojë vëmendje lëndëve të para dhe të gjitha fazave të përpunimit. Birra Flea prodhohet nga ujërat e njohura të Gualdo Tadino (në kodrat Umbriane të famshme të Dante Aligerit!) dhe maltet më të mira – 100 % elbi italian!

Birra Flea prodhohet vetëm me malt gruri dhe elbi, pa kokrra të tjera të pamaltuara, dhe është e pafiltruar dhe e papasterizuar. Rifermentohet në shishe për të ruajtur vetitë organoleptike, pa shtimin e konservuesve dhe substancave kimike!

Bastola Imperial Red Ale, është një birrë e thatë me një shije intensive dhe një hidhësi të lehtë, për më tepër ka një amëz karamel dhe lajthi për shkak të përdorimit të malteve të veçanta. Sipërfaqja e saj është e trashë, kremoze dhe e vazhdueshme. E pafiltruar, e papasterizuar, dhe fermentim i dytë në shishe.

Kombinimet e sugjeruara të ushqimit: shija e thatë dhe pak e hidhur e Bastolës përputhet me makarona të shijshme dhe rizoto, mish të kuq gjahu. Bastola është gjithashtu një shoqëruese e përkryer për ëmbëlsirat me çokollatë.

Adelaide APA karakterizohet si një birrë me shije të freskët, dukshëm e hidhur. Ka një shije të shkëlqyer, është shumë e aromatizuar me nuanca të agrumeve dhe sanës së freskët të dhënë nga hopi amerikan: sipërfaqja e saj është e trashë, kremoze dhe pasuese. E pafiltruar, e papasterizuar, e fermentuar nga sipër dhe fermentimi i dytë në shishe.

Falë përmbajtjes së moderuar të alkoolit dhe veçorive të saj të dhëna nga përdorimi i hopsit amerikan, Adelaide kombinohet mirë me rosto🥩brinjë amerikane, krahë bualli, burgers 🍔dhe patatina🍟. Fryma e hidhur e kësaj birre përputhet në mënyrë të përkryer me sallatat e pasura, veçanërisht me ato të bëra nga mishi i bardhë.

Anais është birra që sjell me vete kujtimin e vendeve të largëta, të aromave dehëse të Lindjes dhe esencave ekzotike të mirrës dhe temjanit. Malt ale i pastër, i krijuar me malt 100% elbi. Anais ka një profil të rëndësishëm aromatik, nota të tymosura, shije intensive. Është i thatë, pak i hidhur dhe me amëz karamel dhe lajthie, për shkak të përdorimit të malteve të veçanta. Sipërfaqja e saj është kompakte, kremoze dhe pasuese. E pafiltruar, e papasterizuar, e fermentuar nga sipër dhe fermentimi i dytë në shishe.

Kombinimi ideal ushqimor me Anais është me djathëra të stazhionuar, intensivë dhe të athët, peshk të tymosur dhe siç e ndriçon tradita gjermane një birrë e tymosur shoqërohet mirë me kofshën e derrit.

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article