KreuFashion

Cilat tone përshtaten më mirë me ngjyrën e syve tuaj?

Cilat tone përshtaten më mirë me ngjyrën e syve tuaj?

Nxjerrja në pah e bukurisë natyrore të syve dhe zgjedhja e ngjyrës së përshtatshme të toneve te tyre ndonjëherë duket vërtet punë e “rëndë”. Spektri i ngjyrave të syve te njerëzit luhatet nga te zezat, tek gështenjta, e kaltra dhe e gjelbra. Për të theksuar më shumë bukurinë natyrale të ngjyrës së syve, mund të përdorim hijesimet, posaçërisht nëse zgjedhim nuancën e duhur,thote Telegrafi.

Këto ngjyra i përshtaten me mire ngjyrës së caktuar të syve:

1. Sytë e gjelbër

Për personat të cilët kanë sy të gjelbër, rekomandohet nuanca vjollcë. Ngjyra e kumbulles, vjollcë e shndritshme apo ngjyra e verës së zezë edhe më shumë do të theksojnë ngjyrën e gjelbër të syve.

2. Sytë e kaltër

Syve të kaltër u përshtaten tonet e portokallta, rozë e shndritshme dhe ngjyra e bronztë.

3. Sytë e hirtë

Sytë e hirtë më së shumti i theksojnë tonet e ngjyrës së trëndafiltë, e kuqja e errët apo tonet e ngjyrës së gështenjtë.

4. Sytë ngjyrë lajthie

Nuancat e hijezimit të ngjyrës vjollcë të shndritshme i theksojnë sytë ngjyrë lajthie.

5. Sytë ngjyrë gështenje

Kombinoni nuancën bezhë me tonet e ngjyrës së artë dhe nuancat në ngjyrë myshku, në mënyrë që të theksoni syrin e gështenjtë të shndritshëm!

6. Sytë gështenje e errët

Ngjyrat vjollcë dhe e artë janë zgjedhje ideale. Këto ngjyra theksojnë ne menyre perfekte thellësinë e nuancës së errët. Kombinoni dy apo tri nuanca në mënyrë që të theksoni bukurinë e syrit dhe të tërhiqni shikimet e të tjerëve.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF