KreuBeauty

Teoxane sjell në Shqipëri Dr. Shady Ismail, një nga emrat më të mëdhenj të mjekësisë në botë!

Teoxane sjell në Shqipëri Dr. Shady Ismail, një nga emrat më

Pak ditë më parë në Tiranë mbërriti një nga emrat më të famshëm të kirurgjisë plastike në botë, Dr. Shady Ismail. Zoti Isamil është një kirurg plastik me më shumë se 12 vite përvojë në mjekësinë estetike. Ai është anëtar i Shoqatës Spanjolle të Kirurgjisë Plastike së Fytyrës (SECPF). Është diplomuar me Master Shkencor në Dermatologji nga Universiteti Cardiff, në Mbretërinë e Bashkuar. Është CEO dhe themelues i Clarite Estetics dhe drejton klinikat e tij në Kajro, Egjipt. Dr. Shady ka qenë folës në më shumë se 70 konferenca, seminare dhe trajnime praktike rajonale dhe ndërkombëtare. Ai ka trajnuar më shumë se 400 mjekë në të gjithë Lindjen e Mesme, si dhe në Evropë. Dr. Shady Ismail aktualisht mban postin e drejtorit të trajnimit të ICC (International Cosmetic Conference), si dhe është emëruar si KOL (key opinion leader) ndërkombëtar i TEOXANE.

Kompania Megapharme, e cila ka në Shqipëri ekskluzivitetin e linjës Teoxane zhvilloi dy ditë trajnime me dermatologë të Shqipërisë, në një aktivitet, që u organizuam në Marriott Hotel Tirana.

Le të hyjmë pak më në brendësi të Teoxane!

Teoxane sjell në Shqipëri Dr. Shady Ismail, një nga emrat më

Shumica e mbushësve të lëkurës me acid hialuronik janë një trajtim jo i përhershëm dhe jetëgjatësia e tyre do të varet kryesisht nga lloji i produktit të përdorur, zona e trajtuar dhe faktorë të tjerë të jashtëm, si dieta dhe mënyra e jetesës. Kur bëhet fjalë për mbushësit me pamje natyrale dhe afatgjatë, Teoxane është pa dyshim një nga produktet më elitare që ka krijuar standarde të pakonkurrueshme sa i përket mjekësisë së bukurisë. Trajtimet filler për lëkurën nga Teoxane zgjasin nga 9 deri në 18 muaj dhe gjatë kësaj periudhe, lëkura ka vitalitetin dhe shkëlqimin e një lëkure të shëndetshme e të mirëmbajtur. Për të ruajtur dhe optimizuar përfitimet e procedurës së mbushjes së vijave në fytyrë, Teoxane ka projektuar një sërë produktesh kozmetike bazuar në teknologjinë unike të patentuar nga RHA. Gama prestigjioze premium e produkteve filler, nga kjo markë ndërkombëtare, janë formuluar për të forcuar, hidratuar dhe mbrojtur lëkurën, si dhe për të sjellë më të mirën nga trajtimi me Teoxane. Ky mbushës, që në gjuhën e bukurisë në mënyrë internacionale e njohim me termin 'filler', ka një sërë përfitimesh bindëse për t'u marrë në konsideratë, duke përfshirë krijimin e një pamjeje më natyrale dhe madje edhe me kohëzgjatje më të gjatë, në krahasim me produkte të tjera të injektueshme.

Më konkretisht, filler-i Teoxane trajton: Linjat dhe rrudhat, humbje vëllimi në faqe, buzët e holla, fytyrë e varur, pamje e thellë nën sy, mjekër e varur!

Teoxane sjell në Shqipëri Dr. Shady Ismail, një nga emrat më

Genefill

Genefill është gjenerata e re e mbushësve të lëkurës me acid hialuronik, për një prekje të butë dhe rezultate të dukshme natyralisht. Genefill është mbushësi dermal më i butë, me një gamë të gjerë produktesh që ofron trajtime të personalizuara për lëkurën dhe trupin tuaj. Pavarësisht nëse dëshironi të shtoni volumin, të konturoni kthesat tuaja, të skalitni disa zona ose të përmirësoni veçoritë tuaja të personalizuara në të gjithë trupin, Genefill ka përgjigjen për nevojat tuaja.

Çfarë e bën Genefill unik?

Acidi hialuronik me pastërti të lartë, si dhe molekulat e tij shumë të qëndrueshme më të përfshira në mbushësit dermal Genefill, arrijnë rezultatet më të mira dhe më të sigurta natyrore për vëllim dhe efekt afatgjatë.

Linja e produkteve të Genefill bazohet në acidin hialuronik të ndërlidhur me origjinë jo shtazore, i cili shmang transferimin e sëmundjeve dhe zhvillimin e alergjive. Trajtimet Genefill janë pa dhimbje, pa ndërprerje dhe janë krijuar posaçërisht për të siguruar një aplikim të qetë dhe shumë funksional.

 

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF