KreuCelebrity

S’është Ozempic, këngëtarja tregon ilaçin që e ndihmoi të humbasë 27 kilogramë!

S’është Ozempic, këngëtarja tregon ilaçin

E shumediskutuar per humbjen e ndjeshme ne peshe, Kelly Clarkson pranoi për herë të parë se ka përdorur një ilaç të ngjashëm me Ozempic për të larguar kilogramët e tepërt. Gjatë një interviste me Whoopi Goldberg në “Kelly Clarkson Show”, këngëtarja dhe prezantuesja 42-vjeçare tha se ka ndjekur ne fakt, mjekime të tjera për t`u dobesuar.

S’është Ozempic, këngëtarja tregon ilaçin

“E imja është e ndryshme nga sa mendojnë njerëzit, por përfundova duke e bërë vetë. Të gjithë mendojnë se është Ozempic, nuk është. Është diçka tjetër”, tha Clarkson. Extra TV pretendon se artistja ka humbur plot 27 kilogramë. Siç e kishte përmendur edhe në të kaluarën, mjekimin nuk e ndoqi vetëm, por me këshillën e mjekut të saj, pasi kishte bërë përpjekje të vazhdueshme për të rënë në peshë.

 

 

 

 

 

 


Sipas Extra TV, këngëtarja raportohet se ka humbur 27 kilogramë. Siç e kishte përmendur edhe në të kaluarën, mjekimin nuk e ndoqi vetëm, por me këshillën e mjekut të saj, pasi kishte bërë përpjekje të vazhdueshme për të rënë në peshë.

 

 

 

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF