KreuFashion

Edi dhe Linda Rama dallojnë me stilin mes udhëheqësve europianë!

Edi dhe Linda Rama dallojnë me stilin mes udhëheqësve


Të premten e 5 tetorit 27 udhëheqës kombëtarë të Bashkimit Evropian u takuan në një pritje të organizuar nga Mbreti i Spanjës Felipe VI.

Edi dhe Linda Rama dallojnë me stilin mes udhëheqësve

Arsyeyja e takimit ishte për të kërkuar mënyra për shmangien e një krize të re emigracioni.

Edi dhe Linda Rama dallojnë me stilin mes udhëheqësve

Kryeministri Edi Rama ishte i shoqëruar nga bashkëshortja Linda Rama, dhe si çdo dalje edhe kësaj here çifti kryeministror i kishte kushtuar rëndësi dukjes.

Edi dhe Linda Rama dallojnë me stilin mes udhëheqësve

Edi Rama kishte zgjedhur një kostum ngjyrë blu dhe si shpesh në paraqitjet e tij, e kishte thyer seriozitetin e një kostumi me një palë atlete sportive të bardha.

Edi dhe Linda Rama dallojnë me stilin mes udhëheqësve

Zonja Rama kishte zgjedhur një ‘outfit total black’, me një ‘jumpsuit’ të gjatë të zi me një jakë të madhe në ngjyrë të bardhë.

Ndryshe nga bashkëshorti Rama, zonja Linda kishte zgjedhur ta plotësonte veshjen me një palë syze me skelet të bardhë dhe një beretë të zezë në kokë, të cilat shpesh ajo i bën pjesë të veshjeve të saj në paraqitjet publike, ose ato private.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF