KreuFashion

Si të kujdesimi për lëkurën pas plazhit?!

Kujdesi ndaj lëkurës është i rëndësishëm gjatë gjithë vitit, por në disa periudha duhet të tregojmë një kujdes të shtuar për të. Pas një vere të nxehtë, të shoqëruar me nxirjen e lëkurës është e rëndësishme të rinovojmë tharjen e lëkurës dhe dëmtimet e diellit para ardhjes së dimrit i cili sjell me vete efektet e tij të dëmshme. Rrezet e diellit shkaktojnë tharje të lëkurës, rrudha, shenja, hidratim jo të mjaftueshëm, duke dhënë përshtypjen e një lëkure të lodhur që ka nevojë për përkujdesje.

Ja disa këshilla të thjeshta dhe efektive për të mbajtur lëkurën tuaj sa më të shëndetshme:

Këshilla të tjera të rëndësishme janë:

Bordo No.65
Dhjetor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF